ARBETA
SOM 
KONSULT
HOS OSS

Sparkhouse är en konsultfirma som utgår från Göteborg och arbetar med både lokala och internationella kunder. Företaget erbjuder flexibla lösningar med fokus på individen, både för kunder och anställda.

Som konsult på Sparkhouse kan du förvänta dig följande förmåner:

 • En öppen kultur där du kan vara dig själv och känna dig välkommen
 • En tight teamkänsla där du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor
 • Stor flexibilitet när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider
 • Bra kompetensutveckling genom möjligheten att prova på olika roller och branscher
 • En bra grundlön och bonus varje månad
 • Friskvårdsförmåner, exempelvis gymkort på Nordic Wellnes
 • En gedigen sjukvårdsförsäkring
 • Förskottssemester
 • Möjlighet att välja din egen utrustning för att arbeta med
 • Distansarbete som gör det möjligt att arbeta både från kontor och hemifrån med hjälp av digitala verktyg som Zoom, Slack och Google Workspace.

Som konsult på Sparkhouse arbetar du som specialist och hjälper kunderna med deras utvecklingsprojekt.. Du har en säljorganisation som arbetar för att hitta uppdrag med teknik eller bransch som du är intresserad av att jobba med. Du stöttas och coachas av företaget för att utvecklas som konsult och skapa ett starkt CV och nätverk.

Att arbeta som konsult ger dig möjlighet att prova på nya arbetsuppgifter och få ansvar som du nödvändigtvis inte hade fått genom att rekryteras till en tjänst. Som konsult på Sparkhouse får du möjlighet att passionerat arbeta med det du tycker om och samtidigt dra nytta av dina lärdomar från ett projekt till nästa.


Lediga
TjänsterEmbedded
developer

Är du vår nya Embedded developer?


Är du redo att vara en del av den teknologigemenskap som Sparkhouse har att erbjuda? Hos oss finns gott om utrymme att lära och växa från våra pågående och kommande projekt och uppdrag. Som ett framåtlutat företag jobbar vi med marknadens ständiga förändringar och anpassar oss ständigt efter de nya krav som ställs av våra kunder. Har man en vilja att komma nära kund och slutprodukt är det därför ett stort plus. Vi söker kollegor som alltid tar kreativiteten till nästa nivå, svarar på förändringar och som alltid strävar efter bättre.

Hjälp oss genom att dela med dig av din expertis och kunskap för att skapa driftbara, effektiva och fantastiska lösningar som överträffar våra kunders förväntningar!


LÄS MER


MOBILE APP
developer

 jobba med  de skarpaste konsulterna inom området. 


Allt började med två utvecklarfantaster som byggde om Sveriges största bostadsportal: Hemnet. Några år senare föddes Sparkhouse där vi knyter ihop modern teknik, erfarna konsulter och genomtänkta strategier för en framgångsrik digital affär. Vi jobbar med allt ifrån embedded och backend integrationer till frontend och design. Vi är etablerade framförallt inom e-handel och retail med kunder så som Smedbo, BellPal och Craft Sportswear. Nu växer vi för att kunna ta oss an ännu fler spännande projekt.

Vill du fördjupa dina kunskaper inom utveckling? Är du apputvecklaren som vill förena kod med affärsnytta? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag.


LÄS MER


INTEGRATION
developer

Är du vår nya integrationsutvecklare?


Är du den som kan få saker att hänga ihop? Har du erfarenhet av att jobba med systemintegration? Attraheras du av att jobba på ett växande bolag med stora möjligheter att vara med att påverka vad som levereras till kund? Då kan vi på Sparkhouse erbjuda dig något utöver det vanliga!

Vi söker dig som...

 • Kan ta fram systemarkitektur för nya molnbaserade integrationslösningar.
 • Kan skapa programstöd för kunders affärskritiska system.
 • Vill vara ett teknikstöd vid införsäljning...


LÄS MER


FULLSTACK
developer

Extra sugen på Golang eller Headless inom e-handel kanske?


Är du tusenkonstnären som kan få saker att hänga ihop och lösa komplexa problem med hjälp av några kodrader? Som konsult hos oss sitter du antingen i team på vårt kontor, vid köksbordet på hemmakontoret eller ute hos våra kunder, redo att hugga in i dina dagliga arbetsuppgifter. Leveransorienterat servar du din kund på bästa sätt och utvecklar samarbetet för kommande uppdrag.

Med din dokumenterade språkkunskap inom programmering kopplar du ihop affärssystem med e- handel eller bygger anpassade webblösningar för kund. Vill du vara med och påverka samt kunna detaljstyra ditt eget arbete? Välkommen till vår platta organisation där kundens vilja är central och våra höga ambitioner lokal.


LÄS MER