case:

A DAY´S
MARCH

A Day´s March är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa skjortor och andra väsentliga modeartiklar. För att säkerställa att de tillhandahåller sina kunder den bästa möjliga online shoppingupplevelsen har de beslutat att implementera Centra som eCommerce-lösning. Centra är en headless-plattform som ger företag en mängd verktyg och funktioner. Plattformen är utformad för att vara flexibel, skalbar och enkel att använda, vilket gör den till en idealisk lösning för företag i alla storlekar.Beskrivning

För att fullt ut utnyttja kraften i Centra måste man integrera med sitt ERP-system, BeX. Här kommer Sparkhouse in - som integrationspartner var Sparkhouse ansvarig för att koppla samman Centra och BeX för att säkerställa en säker överföring av data mellan systemen.

För att åstadkomma detta använde Sparkhouse Azure Functions - en serverless-teknik som tillåter applikationer att köra kod i molnet utan att behöva hantera servrar. Azure Functions är en kostnadseffektiv lösning, eftersom man bara behöver betala för de API-anrop som används.

 Konsulterna som arbetade med projektet ansvarade för att skapa miljöer och överföra order- och lagerdata från Centra till BeX. Detta utvecklades med hjälp av GraphQL API som tillhandahölls av Centra. Orderdata från Centra överfördes baserat på en webhook i Centra, medan lagerförändringar hanterades av en webhook i BeX.

Förutom att överföra och synkronisera data mellan systemen hanteras också orderstatus och returer. Detta innebär att man använder Order API i Centra för att informera plattformen om skickade leveranser och andra uppdateringar. 

Sammanfattningsvis gav integrationen mellan Centra och BeX en bättre sömlös och effektivare online upplevelse. Genom att utnyttja kraften i den molnbaserade eCommerce-lösningar och samarbeta med erfarna integrationspartners som Sparkhouse kunde A Day's March effektivisera sin verksamhet och uppnå större framgång i sin digitala lösning.


Tekniker

  • C#
  • REST
  • SOAP
  • Azure Cloud & Azure Functions
  • eCommers - Centra
  • JSON


Tillbaka till översikten av våra case